TRYS POKALBIAI SU LIONGINU PAŽŪSIU - Dvilaitienė, Asta (Vertimo studijos, 2017)
2015 m. vasario 7 d. Vertimo studijų katedros veteranui, vienam iš katedros kūrėjų, Lietuvos vertimo studijų mokyklos pradininkui, lietuvių ir anglų poezijos vertėjui LIONGINUI PAŽŪSIUI sukako 75-eri. Ta proga skelbiame Lietuvos konferencijų vertėjų asociacijos iniciatyva parengtą pokalbį su gerbiamuoju Jubiliatu, kurį kelios vertėjų kartos teisėtai laiko savo mokytoju ir įkvėpė- ju. Pokalbį užrašė buvusi Vertimo studijų katedros studentė, konferencijų vertėja Asta Dvilaitienė. Tekstą padėjo parengti buvusi katedros darbuotoja Reda Šmitaitė.