LOKALIZUOTOJO ATSAKOMYBĖ - Lobanov, Maxim (Vertimo studijos, 2017)
Maksimas Lobanovas yra daugiau nei 15 metų patirtį turintis lokalizuotojas ekspertas. Pastaruosius šešerius metus, dirbdamas bendrovės „Google“ kokybės vadybininku rusų, ukrainiečių, graikų, čekų, rumunų ir vengrų kalboms, buvo atsakingas už tai, kad „Google“ balsas šiose rinkose skambėtų natūraliai. Turi filologijos ir rusų civilinės teisės mokslinius laipsnius. Straipsnis anglų kalba paskelbtas žurnalo Multilingual priede Annual Resource Directory (https://multilingual.com/wp-content/downloads/2015RD.pdf). Žurnalo Vertimo studijos redaktorių kolegija dėkoja žurnalo redakcijai ir straipsnio autoriui Maksimui Lobanovui už leidimą išversti ir paskelbti šį straipsnį.