MULTIMODALINIO KROVINIŲ VEŽIMO TEISINIS (NE)REGULIAVIMAS LIETUVOJE - Mitkevičius, Vilius (Teisė, 2017)
Straipsnyje analizuojamas multimodalinio krovinių vežimo teisinis reguliavimas Lietuvoje, multimodalinio krovinių vežimo sutarčiai taikytina teisė ir teikiama Lietuvos teisinio reglamentavimo tobulinimo siūlymų.