NŪDIENOS TEISĖKŪROS PROCESO REGLAMENTAVIMO LIETUVOJE IR JOS VEIKSMINGUMO SANTYKIS - Bakševičienė, Rūta (Teisė, 2017)
Straipsnyje analizuojami vykdomosios valdžios teisėkūros veiksmingumo aspektai: paliečiama formos dominavimo prieš turinį problema, socialinio vaidmens įtaka, reglamentuojančių teisės normų didelio skaičiaus įtaka teisėkūros veiksmingumui.