MOKESČIŲ SUMOKĖJIMO, SURINKIMO IR PRIVERSTINIO IŠIEŠKOJIMO PROCEDŪRŲ DALYVIŲ TEISĖS IR PAREIGOS TARPUKARIO LIETUVOJE - Burneikaitė, Indra (Teisė, 2017)
Straipsnyje analizuojamos tarpukario Lietuvos mokesčių sumokėjimo, surinkimo ir priverstinio išieškojimo procedūros, šių procedūrų dalyviai, jų teisės ir pareigos.