SUSITARIMAS DĖL DARBDAVIO PATIRTŲ IŠLAIDŲ DARBUOTOJO MOKYMUI KOMPENSAVIMO - Povilaitienė, Ieva (Teisė, 2017)
Straipsnyje apžvelgiama teisinė papildomų darbuotojo ir darbdavio susitarimų prigimtis, o siekiant temą iliustruoti konkrečiu praktiniu pavyzdžiu – plačiau analizuojamas vienas iš Lietuvos praktikoje labiau paplitęs tokių papildomų susitarimų. Straipsnyje taip pat nagrinėjama aktuali Lietuvos Aukščiausiojo Teismo praktika, įvardijamos esminės problemos, kurių kyla dėl tokių susitarimų turinio nustatymo bei dėl šalių teisių ir pareigų pagal tokius susitarimus įgyvendinimo.