ABSOLIUTAUS IMUNITETO TAIKYMO ARBITRAMS PRIELAIDOS IR PERSPEKTYVOS - Varapnickas, Tadas (Teisė, 2017)
Straipsnyje analizuojamas absoliutus arbitro imunitetas nuo žalos atlyginimo ir jo taikymo prielaidos bei pagrįstumas. Taip pat aptariama absoliutaus imuniteto taikymo arbitrams kilmė, paaiškinami tokio imuniteto pranašumai ir trūkumai, analizuojama, ar Lietuvoje yra sąlygų arbitrą visiškai atleisti nuo atsakomybės.