KROVINIŲ VEŽĖJO NEATSARGUMAS KAIP NERIBOTOS CIVILINĖS ATSAKOMYBĖS TAIKYMO PAGRINDAS - Mitkevičius, Vilius (Teisė, 2017)
Straipsnyje analizuojamas krovinių vežėjo civilinės atsakomybės ribojimas Lietuvos ir tarptautinėje teisėje ir krovinių vežėjo neatsargumo formų, lemiančių neribotos civilinės atsakomybės taikymą krovinių vežėjui, samprata.