INVESTICINIŲ PAVEDIMŲ PRIĖMIMO, PERDAVIMO IR VYKDYMO CIVILINIS TEISINIS KVALIFIKAVIMAS - Didžiulis, Laurynas (Teisė, 2016)
Šiame straipsnyje analizuojama finansų maklerių teikiamų klasikinių investicinių paslaugų – investicinių pavedimų priėmimo, perdavimo ir vykdymo civilinė teisinė prigimtis ir atliekamas jų priskyrimas tam tikriems Lietuvos privatinės teisės institutams.