TEISĖJŲ ELGESIO ATITIKTIS PROCEDŪRINIO TEISINGUMO REIKALAVIMAMS CIVILINĖSE BYLOSE - Petkevičiūtė-Barysienė, Dovilė; Valickas, Gintautas (Teisė, 2016)
Straipsnyje analizuojama teisėjų elgesio atitiktis procedūrinio teisingumo reikalavimams civilinėse bylose ir šios atitikties veiksniai: nagrinėtos bylos pobūdis, miestas, kuriame nagrinėta byla, ginčo šalių atstovų dalyvavimas teismo posėdyje, teisėjo lytis, amžius, darbo stažas, teisminio bylos nagrinėjimo situacijų reglamentavimas procesiniame įstatyme.