PALYGINIMO PRINCIPO TAIKYMO APMOKESTINANT JURIDINĮ ASMENĮ PELNO MOKESČIU PROBLEMINIAI ASPEKTAI - Endrijaitis, Martynas (Teisė, 2016)
Straipsnyje atskleidžiama palyginimo principo mokestinė reikšmė, turinys, diskutuojama, ar sąnaudų ir pajamų palyginimo reikalavimas yra savarankiškas principas, ar viena iš kaupimo principo taikymo sąlygų apmokestinant pelno mokesčiu, nagrinėjami kiti palyginimo principo taikymo aspektai.