ĮMONIŲ GAIVINIMO TEISMINIŲ PROCEDŪRŲ ĮTAKA SUTARTINIAMS SANTYKIAMS: SUTARČIŲ IŠSAUGOJIMO SVARBA - Barakauskas, Sigitas (Teisė, 2015)
Straipsnyje nagrinėjamas įmonių gaivinimo teisminių procedūrų reglamentavimas, įtvirtintas Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ir Lietuvoje, siekiant įvertinti, ar minėtose jurisdikcijose yra užtikrinamas sutarčių išsaugojimas šių procedūrų metu. Straipsnyje remiamasi atitinkamais nagrinėjamų valstybių teisės aktais, teismų suformuota praktika ir užsienio autorių mokslo darbais.