PROKURORŲ PATIRIAMAS STRESAS IR JO ĮVEIKA - Valickas, Gintautas; Vanagaitė, Kristina (Teisė, 2015)
Straipsnyje analizuojamas mūsų šalies prokurorų (n = 349) dėl darbo specifikos patiriamas stresas, svarbiausi jo šaltiniai, taikomos streso įveikos strategijos, taip pat streso, įveikos strategijų ir prokurorų sociodemografinių charakteristikų sąsajos.