ŽMOGAUS TEISIŲ ĮGYVENDINIMAS RECESIJOS LAIKOTARPIU: KĄ AIRIJA GALĖJO PADARYTI KITAIP? - Higgins, Noelle (Teisė, 2015)
Šiame straipsnyje nagrinėjamas recesijos poveikis žmogaus teisėms Airijoje. Parodoma, kaip turi būti sustiprintas esamas ekonominių, socialinių ir kultūrinių teisių apsaugai skirtas teisinis reglamentavimas ir kad reikia atsižvelgti į biudžeto poveikio vertinimo sprendimus siekiant užtikrinti geresnę patirsiančiųjų recesijos poveikį teisių apsaugą.