SPORTO GINČUS NAGRINĖJANTYS NACIONALINIAI IR TARPTAUTINIAI ORGANAI - Biguzas, Audrius (Teisė, 2015)
Moksliniame straipsnyje analizuojamos profesionalinių sporto teisinių santykių subjektų galimybės spręsti tarpusavio ginčus įvairiais ginčų sprendimo būdais.