PROFESIONALIŲ SPORTININKŲ AGENTŲ STATUSAS - Biguzas, Audrius (Teisė, 2015)
Straipsnyje analizuojamas vienas iš sporto teisinių santykių subjektų – profesionalaus sportininko agentas, jo statusas Lietuvos teisinėje sistemoje.The article analyses one of the subjects of the professional legal sports relations – agent of a professional sportsman‘, its status in the Lithuanian legal system.