NETEISĖTO PRATURTĖJIMO NUSIKALTIMO DALYKAS - Makūnaitė, S. (Teisė, 2014)
Straipsnyje analizuojami turto, kaip Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 1891 straipsnyje numatyto neteisėto praturtėjimo nusikaltimo dalyko, požymiai (forma, kilmė, vertė), akcentuojant kai kurias teorines ir praktines baudžiamosios atsakomybės už neteisėtą praturtėjimą problemas. The article analyses characteristics (form, origin and value) of assets as the subject of crime of illicit enrichment provided in Article 1891 of the Criminal Code of the Republic of Lithuania (CC), highlighting some theoretical and practical problems of criminal liability related to illicit enrichment.>