Soft law priskyrimo teisės sistemai teorinės prielaidos: aviacijos teisės atvejis - Stonkus, Saulius (Teisė, 2024)
Straipsnyje nagrinėjamos aviacijos soft law priskyrimo teisės sistemai teorinės prielaidos, išskiriant šiam fenomenui būdingus esminius bruožus ir juos analizuojant konkuruojančių binarinio bei kontinuumo (reliatyvaus arba laipsniško normatyvumo) požiūrių suponuojamo skirtingo teisės suvokimo ir funkcinio normatyvumo teorijos kontekste.
Keywords: aviacija; soft law; normatyvumas; privalomumas; veiksmingumas; teisės sistema