Pajamų sąvoka ir pripažinimas gyventojų apmokestinimo kontekste: teoriniai pagrindai ir praktinės problemos - Montvidas, Martynas (Teisė, 2024)
Straipsnyje analizuojami doktrininiai pajamų mokesčio objekto apibrėžimo pagrindai, pajamų pripažinimo momento problematika, taip pat su šiais pajamų mokesčio struktūros elementais susijęs teisinis reglamentavimas ir jo taikymas nagrinėjant mokestinius ginčus.
Keywords: gyventojų pajamų mokestis; pajamos; pajamų pripažinimas; ekonominės galios padidėjimas