Vienodos teismų praktikos formavimas Lietuvoje nuo 1990 metų - Kuconis, Pranas (Teisė, 2023)
Straipsnyje išskiriami vienodos teismų praktikos formavimo Lietuvoje nuo 1990 metų etapai, analizuojamas tam tikrais etapais galiojęs vienodos teismų praktikos formavimą nustatantis teisinis reguliavimas, aptariami vienodos teismų praktikos formavimo būdai.
Keywords: vienodos teismų praktikos formavimas; teismo precedentas; Lietuvos Aukščiausiasis Teismas; Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas