„Specialusis liudytojas“ baudžiamajame procese - Kuconis, Pranas (Teisė, 2023)
Straipsnyje aptariamos „specialiojo liudytojo“ institutą įtvirtinusių normų sukūrimo priežastys ir istorija, analizuojamas šio instituto turinys, nurodomos kai kurios teisinio reguliavimo ir jo taikymo problemos bei siūlomi jų sprendimo būdai.
Keywords: apklausa; baudžiamasis procesas; liudytojas; apklausiamas apie savo paties galimai padarytą nusikalstamą veiką; „specialusis liudytojas“