Didesnio mokesčio už valstybinius gamtos išteklius tarifo taikymo prielaidos ir problematika - Montvidas, Martynas (Teisė, 2023)
Šiame straipsnyje atsakomybės už mokesčių įstatymų pažeidimus reglamentavimo kontekste nagrinėjamas didesnį mokesčio už valstybinius gamtos išteklius tarifą įtvirtinantis teisinis reguliavimas ir jo taikymo problematika.
Keywords: mokesčių teisė; didesnis mokesčio tarifas; mokestis už valstybinius gamtos išteklius; atsakomybė už mokesčių įstatymų pažeidimus