Arešto bausmės vykdymo atidėjimo instituto probleminiai aspektai Lietuvoje - Švedas, Gintaras; Levon, Justyna (Teisė, 2022)
Straipsnyje analizuojami Lietuvos Respublikoje naujo instituto – arešto bausmės vykdymo atidėjimo įteisinimo pagrįstumo aspektai, identifikuojami šio instituto taikymo galimi probleminiai aspektai ir jų sprendimo būdai.
Keywords: areštas; bausmės vykdymo atidėjimas; pagrįstumas