Procedūriniai įrodymų leistinumo aspektai baudžiamajame procese - Juozapavičius, Audrius; Leonaitė, Erika (Teisė, 2021)
Straipsnyje nagrinėjami skirtingi įrodymų leistinumo vertinimo modeliai procedūriniu aspektu, atskleidžiami Lietuvoje taikomo modelio bruožai ir trūkumai bei teikiama jo tobulinimo pasiūlymų.
Keywords: įrodymai; įrodymų priimtinumas; įrodymų leistinumas; įrodymų pašalinimas