Конституционно-правовые основы приватизации и разгосударствления собственности в Республике Беларусь - Demichev, Dmitry Mikhailovich (Teisė, 2021)
Straipsnyje nagrinėjami turto privatizavimo ir denacionalizavimo konstitucinių teisinių pagrindų ypatumai Baltarusijos Respublikoje dabartiniame etape.
Keywords: Konstitucija; valstybė; Prezidentas; Vyriausybė; įstatymas; dekretas; įsakas; ekonominiai santykiai; turtas; nuosavybės teisė; reformavimas; privatizacija; denacionalizacija