Įrodymų teisėtumas kaip jų leistinumo sąlyga Lietuvos civiliniame procese - Nekrošius, Vytautas (Teisė, 2021)
Straipsnyje, pasitelkiant lyginamąjį ir kitus mokslinio tyrimo metodus, yra analizuojama neteisėtai surinktų įrodymų leistinumo civilinėje byloje problematika. Stengiamasi atsakyti į klausimą, ar galima teigti, kad Lietuvoje yra taikoma užnuodyto medžio vaisių doktrina, jeigu taip, tai kokia apimtimi.
Keywords: užnuodyto medžio vaisių doktrina; civilinis procesas; įrodymai