Pataisos įstaigų ir jų darbuotojų įvaizdžio ypatumai - Cimalanskaitė-Kazlauskienė, Violeta; Valickas, Gintautas (Teisė, 2020)
Straipsnyje analizuojamas pataisos įstaigų darbuotojų (n = 342), nuteistųjų (n = 361) ir įvairaus amžiaus išorinės (visuomenės) grupės atstovų (n = 1023) suvokto pataisos įstaigų ir jų darbuotojų įvaizdžio (tam tikrų jo dėmenų) pobūdis, panašumai ir skirtumai, taip pat pataisos įstaigų ir jų darbuotojų įvaizdžio, tyrimo dalyvių sukauptos patirties ir sociodemografinių charakteristikų sąsajos.
Keywords: pataisos įstaigos; aplinkos, paslaugų ir socialinis įvaizdžio dėmenys; suvokto įvaizdžio panašumai ir skirtumai; įvaizdžio ir sociodemografinių charakteristikų ryšys