Automatizuotų transporto priemonių valdymas: civilinės atsakomybės reglamentavimas Europos Sąjungoje - Shevchenko, Olga (Teisė, 2020)
Šio straipsnio tikslas – pasiūlyti automatizuotų transporto priemonių (ATP) civilinės atsakomybės reglamentavimą Europos Sąjungos dimensijoje atsižvelgiant į sukurtą automatizuotų transporto priemonių valdymą ES vidaus rinkoje.
Keywords: Automatizuotos transporto priemonės (ATP); dirbtinis intelektas; didieji duomenys; ATP 4 ir 5 lygio; ATP testavimas