Specializuotų paslaugų teikimo sąlygos pagal ES Parlamento ir Tarybos reglamentą 2015/2120 - Totoraitis, Laurynas (Teisė, 2019)
[straipsnis ir santrauka lietuvių kalba; santrauka anglų kalba]Galimybė diferencijuoti duomenų paketus, daliai iš jų suteikiant prioritetą, sudaro prielaidų internetu teikti pažangias specializuotas paslaugas. ES bendrosios telekomunikacijų rinkos reglamentas nustato specializuotų paslaugų teikimo sąlygas, jos ir analizuojamos šiame straipsnyje.
Keywords: bendroji skaitmeninė rinka; bendroji telekomunikacijų rinka; duomenų paketai; specializuotos paslaugos