Friedrich Georg von Bunge: labai įdomi XIX a. asmenybė, neatitinkanti siauros XXI a. specializuotų mokslų sistemos - Järvelaid, Peeter (Teisė, 2019)
[straipsnis ir santrauka vokiečių kalba]
Keywords: nėra