Nekilnojamojo turto ir nuosavybės teisių įsigijimo apmokestinimas Lenkijos ir Lietuvos mokesčių teisės aktuose: pasirinktosios problemos - Babiarz, Stefan (Teisė, 2019)
[straipsnis ir santrauka anglų kalba]
Keywords: nėra