Silpnesnės nekilnojamojo turto vystymo sutarties šalies apsauga pagal Lenkijos teisę. Valstybės apsauginių pareigų modelio praktinis įgyvendinimas - Florczak-Wątor, Monika (Teisė, 2019)
[straipsnis ir santrauka anglų kalba]