Finansinės apskaitos ir audito teisinis reguliavimas kaip viešųjų finansų teisės institutas - Endrijaitis, Martynas (Teisė, 2018)
[straipsnis, santrauka lietuvių kalba; santrauka anglų kalba]Straipsnyje atskleidžiama, kad finansinės apskaitos ir audito teisinį reguliavimą būtina išskirti kaip atskirą, savarankišką ir neabejotinai svarbų viešųjų finansų teisės institutą. Taip pat pateikiama konkrečių argumentų minėtam institutui išskirti.
Keywords: nėra