Šiuolaikinė Azerbaidžano pensijų sistema: reformos ir iššūkiai - Bitinas, Audrius (Teisė, 2018)
Šio straipsnio tikslas – išanalizuoti Azerbaidžano Respublikos valstybinio socialinio draudimo pensijų sistemos teisinio reguliavimo nuostatas ir naujausias reformas, nulemtas ekonomikos krizės bei demografinių ir socialinių iššūkių, ir pateikti išvadas atsižvelgiant į valstybės socialinių garantijų išsaugojimo kontekstą. Straipsnyje nagrinėjamos pensijų sistemos problemos ir pateikiama išvadų bei rekomendacijų tolesnėms reformoms Azerbaidžane.
Keywords: nėra