Dar apie 1919 metų Lietuvos Laikinosios Konstitucijos Pamatinius Dėsnius - Maksimaitis, Mindaugas (Teisė, 2018)
Straipsnyje diskutuojama 1918–1920 metais atsikuriančios Lietuvos valstybės konstitucinės raidos klausimu: ar antrasisiš eilės jos laikinas 1919 metų konstitucinis aktas buvo nauja pirmojo (1918 metų) redakcija, ar laikytinas visainauja konstitucija.
Keywords: nėra