AUTONOMINIAI AUTOMOBILIAI – ŠIANDIENOS TEISINIAI IŠŠŪKIAI RYTOJUI - Mitkevičius, Vilius (Teisė, 2017)
Straipsnyje analizuojama autonominių automobilių samprata, jų naudojimo Lietuvoje galimybės, atsižvelgiant į esamą teisinį reguliavimą, ir pagrindiniai teisinio reglamentavimo klausimai, kuriuos būtina išspręsti siekiant užtikrinti sklandų šios inovacijos įsiliejimą į visuomeninius santykius.