ATSINAUJINANČIOS ENERGETIKOS PLĖTRĄ SKATINANČIO TEISINIO REGULIAVIMO PROBLEMATIKA - Poderis, Justinas (Teisė, 2016)
Šiame straipsnyje nagrinėjami pagrindiniai atsinaujinančios energetikos plėtrą skatinančio teisinio reguliavimo probleminiai aspektai, atsižvelgiant į šio ūkio sektoriaus pagrindinius bruožus ir teismų praktiką, susijusią su atsinaujinančios energetikos plėtros skatinimo reglamentavimu.