ANTANO KLEMENTO KARJERA TELŠIŲ ŽEMĖS TEISME - Stankevič, Adam (Teisė, 2016)
Šiame straipsnyje yra analizuojami lietuvių rašytojo ir teisininko Antano Klemento biografijos faktai iš jo gyvenimo Telšiuose laikotarpio. Lietuvos archyvuose ir bibliotekose surasti dokumentai atskleidžia kai kuriuos teisininko A. Klemento karjeros etapus ir jų atspindėjimą kūryboje.