TEISĖ KREIPTIS Į TEISMĄ DĖL PROCESINIŲ PRIEVARTOS PRIEMONIŲ TAIKYMO - Goda, Gintaras (Teisė, 2016)
Straipsnyje analizuojamos procesinių prievartos priemonių taikymo problemos, atkreipiant dėmesį į būtinybę keisti šiuo metu nustatytą tokių priemonių apskundimo tvarką. Remiantis Europos Žmogaus Teisių Teismo, konstitucine jurisprudencija straipsnyje nagrinėjami teisminės gynybos nuo jau pritaikytų prievartos priemonių klausimai, taip pat prievartos priemonių taikymo neatidėliotinais atvejais problema.