ARBITRAŽO TEISMO TAIKOMO DRAUDIMO PARALELIAI BYLINĖTIS TEISINĖ PRIGIMTIS IR PRAKTIKA - Bliuvaitė, Marija (Teisė, 2016)
Straipsnyje nagrinėjama arbitražo teismo teisės taikyti draudimą paraleliai bylinėtis kitame teisme (angl. Anti-suit Injunction) teisinė prigimtis ir kai kurios praktinės problemos. Viena iš straipsnio dalių skiriama Europos Sąjungos Teisingumo Teismo praktikos tendencijoms dėl Briuselis I reglamento poveikio draudimui inicijuoti ar tęsti teismines procedūras kituose Europos Sąjungos valstybių teismuose.