EUROPOS SĄJUNGOS VERTYBĖS: SAMPRATA, STATUSAS IR IŠŠŪKIAI - Limantė, Agnė (Teisė, 2016)
Šiame straipsnyje analizuojama Europos Sąjungos vertybių, įtvirtintų Europos Sąjungos sutarties 2 straipsnyje, samprata ir turinys. Jame tiriami ES vertybių teisiniai ir filosofiniai pagrindai, įtvirtinimas sutartyse bei keliami vertybių krizės Europoje klausimai.