IŠORINIS IR VIDINIS TEISĖJŲ IR TEISMŲ ĮVAIZDIS - Valickas, Gintautas; Šeršniovaitė, Dovilė; Mikuličiūtė, Vita (Teisė, 2016)
Straipsnyje analizuojamas teisėjų (n = 171) ir įvairaus amžiaus visuomenės grupių atstovų (n = 1186) suvokto teisėjų ir teismų įvaizdžio (tam tikrų jo aspektų) pobūdis, panašumai ir skirtumai, taip pat teisėjų ir teismų įvaizdžio, tiriamųjų sukauptos patirties bei sociodemografinių charakteristikų sąsajos.