VIEŠŲJŲ PIRKIMŲ SKAIDRUMAS KAIP ĮSTATYMŲ LEIDĖJĄ SAISTANTIS PRINCIPAS - Lastauskienė, Giedrė; Rudauskienė, Rimantė (Teisė, 2015)
Straipsnyje analizuojamas viešųjų pirkimų teisinis reguliavimas ir teismų praktika finansinės ir ekonominės krizės (2008–2013 m.) laikotarpiu, siekiant įvertinti, ar viešosios valdžios veiksmai, siekiant skaidresnių ir mažiau korumpuotų viešųjų pirkimų, atitiko atsakingo valdymo principo reikalavimus.