TEISĖTYROS METODOLOGINIO SPEKTRO ANALIZĖ - Levičev, Vitalij (Teisė, 2015)
Straipsnyje išgryninamos ir analizuojamos pagrindinės teisės mokslo metodologinės kryptys (doktrininiai formaliosios teisės tyrimai, socialiniai-teisiniai realiosios teisės tyrimai ir aksiologiniai-etiniai idealiosios teisės tyrimai), apžvelgiamos teisės tyrimų integracijos užuomazgos ir įvertinamos jų metodologinės sintezės galimybės.