TARPTAUTINĖS TEISINĖS ATSAKOMYBĖS PASKIRSTYMO EUROPOS SĄJUNGAI IR JOS VALSTYBĖMS NARĖMS KRITERIJAI - Pažereckaitė, Gintarė (Teisė, 2015)
Straipsnyje analizuojama tarptautinės teisinės atsakomybės taikymo praktika Europos Sąjungos ir jos valstybių narių atžvilgiu ir identifikuojami kriterijai, kuriais remiantis turėtų būti sprendžiama dėl Europos Sąjungos ir jos valstybių narių tarptautinės teisinės atsakomybės paskirstymo tais atvejais, kai nėra specifinių sutartinių nuostatų, reglamentuojančių šį klausimą.