PEDOFILIJOS SKANDALO METU INFORMACINIAME ŽINIŲ PORTALE DELFI IR DIENRAŠTYJE LIETUVOS RYTAS PATEIKTO TEISĖJŲ ĮVAIZDŽIO YPATUMAI - Valickas, Gintautas; Jarutienė, Liubovė (Teisė, 2015)
Straipsnyje, remiantis informacinio žinių portalo „Delfi“ ir dienraščio „Lietuvos rytas“ atrinktų publikacijų kokybine ir kiekybine turinio analize, nagrinėjami pedofilijos skandalo metu pateikto teisėjų įvaizdžio ypatumai. Based on the qualitative and quantitative analysis of selected publications of informational portal „Delfi“ and daily paper „Lietuvos rytas“ the article examines special features of the image of judges presented during so called paedophilia scandal.