Teisinis vaistinių veiklos reguliavimas iki 1918 metų - Petlina, Tetiana V. (Teisė, 2024)
Straipsnyje siekiama apžvelgti farmacijos šakos teisinio reguliavimo klausimą XVII–XX a. teisėje. Straipsnis – vienas iš tarpdisciplininių istorinių teisinių tyrimų – yra aktualus skaitytojams, besidominantiems teisės, medicinos ir farmacijos istorija. Straipsnio autorė kaip pirminį informacijos šaltinį naudoja akademinę literatūrą, įstatymus ir Valdančiojo Senato sprendimus farmacijos bylose iki 1918 metų.