Europos Sąjungos bendrojo duomenų apsaugos reglamento poveikis įrodymų leistinumui Lietuvos civiliniame procese - Bartkus, Jurgis (Teisė, 2024)
Straipsnyje analizuojamas Europos Sąjungos bendrojo duomenų apsaugos reglamento poveikis įrodymų leistinumui Lietuvos civiliniame procese po Europos Sąjungos Teisingumo Teismo sprendimo byloje C-268/21. Apžvelgiami Bendrojo duomenų apsaugos reglamento reikalavimai civiliniam procesui ir nurodomi konkretūs probleminiai aspektai, galintys išbalansuoti įrodinėjimo sistemą Lietuvos civiliniame procese.