Rinkos tyrimo įgaliojimai pagal Jungtinės Karalystės 2002 m. Įmonių aktą naujo Europos Sąjungos konkurencijos priemonės pasiūlymo kontekste - Mleczko, Marcin (Teisė, 2023)
Šiame straipsnyje autorius siekia pažvelgti į Jungtinės Karalystės rinkos tyrimų sistemą, kuri apima gana plačias procedūrines garantijas, ir išsiaiškinti, ar yra kokių nors pamokų, kurias būtų galima išmokti ir vėliau panaudoti kuriant naują konkurencijos įrankį ar panašią rinkos tyrimo priemonę Europos Sąjungos lygmeniu.