Mediacijos taikymas advokato veikloje - Kraemer, Raimonda (Teisė, 2023)
Straipsnyje pristatomi mediacijos taikymo advokato veikloje tyrimo rezultatai ir atskleidžiama: ar advokatai taiko mediaciją savo veikloje, kaip dažnai; kaip advokatai vertina savo veiklą mediacijoje, kokios to priežastys. Ar advokatams pakanka žinių apie mediaciją, kokią tam įtaką turi mediatoriaus kvalifikacija; kaip advokatai vertina mediaciją, koks jų požiūris į šį AGS būdą; ar ir kiek advokatai geba suteikti klientams informacijos apie mediaciją ir kokia yra jų nuomonė apie tinkamiausią profesiją mediatoriaus vaidmeniui.